GIEK-Pakket

Het GIEK (Gezondheid Is Een Keuze)-Pakket bestaat uit de volgende producten…

VICABUNDA

De biologische multimix van NACIDEO is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. 

VICABUNDA is een unieke mix van Boerenkool-, Pastinaak-, 
Spinazie-, Wortel-, Banaan-, 
Blauwebes-, Maitake-Reishi-,
 Shiitake– en Vedortalikapoeder.

VICABUNDA is een 100% puur natuurlijk biologisch product zonder enige toevoegingen.

VICABUNDA bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen. En is daarmee een ideale maaltijdvervanger voor of het ontbijt, de lunch of het avondeten.
[Klik hier]

Inhoud: 200 gram

VitCee

Vitamine C is een van de meest essentiële nutriënten ter wereld. Als krachtige antioxidant ondersteunt het onder andere een gezond immuunsysteem, een gezond hart en een stralende huid.

Vitamine C, ook wel ascorbinezuur of ascorbaat genoemd, is een vitamine die van groot belang is voor onze weerstand en gezondheid. Zonder deze vitamine kunnen we niet leven!
De term “vitamine” is bewust, dan wel onbewust, verkeerd gekozen, omdat dat impliceert dat we er maar weinig van nodig zouden hebben.
[Klik hier]

Inhoud: 250 ml

VitDee

In de praktijk blijkt het voor veel bevolkingsgroepen erg moeilijk te zijn om een adequate vitamine D-status te handhaven. 

Vitamine D-tekort komt tegenwoordig vaker voor dan ooit. Technologische gadgets kunnen de schuld hiervan zijn. We zien namelijk dat veel mensen tegenwoordig verslaafd zijn aan telefoons, laptops of games. Hierdoor komt het er niet van om naar buiten te gaan voor wat pure vitamine D.
[Klik hier]

Inhoud: 100 ml

Blue Earth Elixer

Een levenselixer vol levensenergie, mineralen, zuurstof en oerkracht om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.

Water is de basis voor al het leven en een gezonde celvernieuwing. Dit valt of staat met de beschikbaarheid van gezond en levenskrachtig water. Omdat de potentie van Blue Earth elixer zo hoog is, volstaat een inname van 125 ml één of twee keer per dag voor het gewenste resultaat.
[Klik hier]

Inhoud: 1000 ml

Bestellen
1x GIEK-Pakket incl. verzendkosten
€ 87,00
Totaal